Κατά το σχολικό έτος 2022-2023 οι μαθητές του τμήματος Β3 του 4ου Γυμνασίου Γλυφάδας συμμετείχαν στο προγράμμα eTwinning “European VIP Games”, στο οποίο συνεργάστηκαν με μαθητές από την Ιταλία και από το γειτονικό μας 3ο Γυμνάσιο Γλυφάδας.

Σε αυτό το έργο οι μαθητές έκαναν ένα ταξίδι στην Ευρώπη μελετώντας τις ζωές σημαντικών ευρωπαϊκών προσωπικοτήτων και παίζοντας παιχνίδια. Μικτές (διακρατικές) ομάδες μελέτησαν την ευρωπαϊκή γεωγραφία και έφτιαξαν έναν συλλογικό χάρτη με σημαντικούς συγγραφείς, καλλιτέχνες, επιστήμονες και άλλες σπουδαίες ευρωπαϊκές προσωπικότητες. Στη συνέχεια δημιούργησαν ένα κουίζ για τις προσωπικότητες αυτές, το οποίο έπαιξαν όλοι μαζί κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης.
Επιπλέον, οι μαθητές παρουσίασαν τον εαυτό τους, το σχολείο και την πόλη τους, συμμετείχαν σε δραστηριότητες για την ασφάλεια στο διαδίκτυο και κατασκεύασαν σχετικές αφίσες, έφτιαξαν λογότυπα και αντάλλαξαν ευχετήριες κάρτες και παρουσιάσεις με Χριστουγεννιάτικα έθιμα.

Δείτε εδώ το Poster του προγράμματος eTwinning “European VIP Games” . Οι ενεργοί σύνδεσμοι του poster θα σας ταξιδέψουν στις δραστηριότητες του προγράμματος.

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν οι εκπαιδευτικοί Ε.Κ.Μπάση, Α.Κουτσούλη, Ε.Μυρωνίδου και Κ.Λαγκαδινού.

ΒΡΑΒΕΙΑ

Το έργο βραβεύθηκε με Εθνική και με Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας!

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Αφήστε σχόλιο