Λέγομαι Ελεύθερνα-Κατερίνα Μπάση, είμαι Γεωλόγος και διδάσκω Θετικές Επιστήμες στο 4ο Γυμνάσιο Γλυφάδας.

Γεννήθηκα το 1977 στην Αθήνα, σπούδασα στο Τμήμα Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου έκανα και το μεταπτυχιακό μου, με αντικείμενο Δυναμική Τεκτονική και Εφαρμοσμένη Γεωλογία με έμφαση στη Γεωλογία Περιβάλλοντος.

Έχω εργαστεί για τέσσερα έτη ως επιστημονικός συνεργάτης σε ερευνητικά προγράμματα του Τομέα Δυναμικής Τεκτονικής και Εφαρμοσμένης Γεωλογίας του Τμήματος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Διορίστηκα μέσω του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ το 2005. Το πρώτο σχολείο που τοποθετήθηκα ήταν το πολύ αγαπημένο μου Γυμνάσιο-ΛΤ Παξών. Στη συνέχεια δίδαξα στο 28ο Γυμνάσιο Αθηνών και το 2ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης, μέχρι να πάρω οργανική θέση, το 2008 στο 4ο Γυμνάσιο Γλυφάδας.

Στο σχολείο μου κυρίως διδάσκω τα μαθήματα της Γεωλογίας-Γεωγραφίας και της Χημείας.

Έχω αναλάβει ως υπεύθυνη και έχω συμμετάσχει σε πληθώρα προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας και προγράμματα eTwinning, ποικίλης θεματολογίας.

Συμμετέχω συστηματικά σε διάφορες δράσεις με τους μαθητές μου, περιβαλλοντικού και επιστημονικού ενδιαφέροντος.

Μου αρέσει πολύ να διδάσκω αλλά και να μαθαίνω!
Έτσι δεν χάνω ευκαιρία να παρακολουθώ σεμινάρια και ημερίδες με διάφορα θέματα, από σχολική διαμεσολάβηση μέχρι ρομποτική!
Με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα ζητήματα παιδαγωγικού ενδιαφέροντος και προαγωγής της ψυχικής υγείας των μαθητών. Επίσης ασχολούμαι με τις νέες τεχνολογίες και την εφαρμογή τους στην εκπαίδευση.

Είμαι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών!